Sa pjata u thyen në Hell’s Kitchen?

Sa pjata u thyen në Hell’s Kitchen?

  Pyetja që ju ka ngacmuar të gjithëve gjatë gjithë episodeve të Hell’s Kitchen: sa pjata u thyen? Kuriozitetin po ua shuaj sot më në fund 😉 Gjatë 12 javëve të HK janë thyer 412 pjata. Fiksimin e thyerjes së pjatave e kam nga buzuket e Greqisë...
Shkrimi i chef Renato për Hell’s Kitchen

Shkrimi i chef Renato për Hell’s Kitchen

Pas MasterChef kalova shumë kohë duke u menduar për formatin që do të më rikthente në televizion. Diskutime të shumta të bëra me veten time dhe me bashkëpunëtorë të mi, më shpinin gjithmonë nën të njëjtën logo, të një show gatimi gjigand, i cili kudo në botë, do të...
Promo Episodi 6: Një nga puntatat më të tensionuara!

Promo Episodi 6: Një nga puntatat më të tensionuara!

  Çfarë pritet të ndodhë këtë të premte ora 21:00 në Hell’s Kitchen? Një nga puntatat më të tensionuara deri më tani në Hell’s Kitchen! Debate të forta, tension dhe një nga situatat më të rënda do të ndodhë në episodin e 6. Çdo gjë do të jetë e papritur, deri në...
Promo Episodi 4: Çfarë do të sjellë puntata e sotme?

Promo Episodi 4: Çfarë do të sjellë puntata e sotme?

Çfarë do të ndodhë sonte në Hell’s Kitchen?   Sfida këtë puntatë do të jetë brenda dhe jashtë kuzhinës së Hell’s Kitchen. Tension, presion dhe një ferr i vërtetë do të mbizotërojë në kuzhinë! Situata mes vajzave në Hell’s Kitchen do të acarohet aq shumë, sa që...
Promo Episodi 3: Çfarë do të ndodhë të premten?

Promo Episodi 3: Çfarë do të ndodhë të premten?

Konkurrentë të rinj, plagosje, dënime të ashpra… Këto dhe shumë të tjera në puntatën e tretë të Hell’s Kitchen Albania!   A jeni kuriozë të dini se çdo të ndodhë këtë javë në Hell’s Kitchen?! Surpriza pafund si dhe tre konkurrentë të rinj do të bëhen pjesë...
Intervista Ekskluzive për Hell’s Kitchen

Intervista Ekskluzive për Hell’s Kitchen

Renato Mekolli: “Do vazhdoj të jem ‘djalli’ në kuzhinë, çdo shef është…”   Shefi i njohur i kuzhinës, Renato Mekolli, do t’i përgjigjet sot në renatomekolli.com të gjitha komenteve për show-n e famshëm të kuzhinës...