Karpaço – Një Pjatë apo Pikturë e Rilindjes?

Karpaço – Një Pjatë apo Pikturë e Rilindjes?

Këtë javë sjellim historinë që qëndron pas krijimit te pjatës së shijshme të Karpaços (Carpaccio).Karpaço është një aperitiv i thjeshtë dhe shumë i shijshëm!  Origjina e tij i ka fillesat në Venecia të Italisë në vitin 1950, në lokalin e quajtur ”Harry’s...