Maramalatë

Reçel fiku

Ky reçel i ëmbël i fikut është shumë i lehtë për t'u bërë në shtëpi! Me shijen e tij unike,…

Reçel qershie

Me vetëm tre përbërës të thjeshtë dhe pak kohë, mund të përgatisni një kavanoz të shijshëm të reçelit të qershisë.…

Reçel limoni

Përgatisni një reçel fantastik me limona aromatik! Për një shije freskuese, që bashkon të ëmblën me të thartën. Lexoni hapat…

Reçel ananasi

Reçeli i ananasit është një bazë shumë e mirë salce, që kombinon shije të ëmbla dhe të tharta. Ai shërben…