Marinime

Tartar me Salmon

Kjo pjatë me ngjyra të bukura është e freskët dhe shumë e shijshme! Ajo shërbehet si pjatë e parë, por…

Sardele të marinuara

Shijoni recetën e sardeleve të freskëta dhe shumë të ushqyeshme! Ato ju pasurojnë me proteina, omega 3, vitaminë D dhe…

Sallatë me dardhë dhe pulë

Shoqëroni pjatat tuaja me këtë sallatë ushqyese me dardhë dhe pulë! E pasur me proteina, vitaminë B6 dhe përmban sasi…

Pulë me kerri

Provoni shumë lehtë recetat indiane, si kjo me përbërësin tipik, salcën kerri! Mishi i pulës merr një shije të plotë…

Perime në zgarë

Nëse dëshironi të gatuani një pjatë shumë të shpejtë dhe të shëndetshme atëherë provoni recetën e perimeve të freskëta të…