Rizoto

Rizoto me perime

Receta healthy e rizotos me perime krijon një darkë të shijshme dhe përgatitet lehtë në 30 minuta. E pasur në…

Rizoto me fruta deti

Pjata e rizotos me fruta deti jo vetëm që ka shumë shije, por dhe shumë vlera ushqyese! Receta përmban sasi…

Rizoto me fileto viçi

Provoni të gatuani rizoton me fileto viçi sipas recetës së chefit! Kjo pjatë përmban nivel të ulët të sheqernave dhe…