Sandwich

Sandwich pule me bacon dhe rukola

Keni nevojë për një snack energjik gjatë ditëve që jeni në nxitim ose të zënë në punë? Receta e sandwich-it…

Vezë të rrahura me salmon të tymosur

Receta e vezëve të rrahura me salmon të tymosur është një alternativë fantastike dhe ushqyese me proteina për vaktin e…

Sandwich i hapur me vezë rose

Provoni të gatuani sipas hapave të Chefit recetën e sandwich-it të hapur me vezë rose. Ky ushqim fantastik do t'ju…

Burger vegan me panxhar

Receta e burgerave vegan me panxhar krijon një shije të ëmbël, që do t'ju bëjë të zëvëndësoni burgerat tradicionalë. Ky…

Hummus Libanez

Hummus libanez i përgatitur në shtëpi është shumë i lehtë për t'u bërë, i shijshëm, i shëndetshëm dhe kërkon vetëm…

Bukë integrale, e zezë

Receta e bukës integrale është shumë e shëndetshme! Përgatitet në shtëpi me përbërës që gjenden lehtë në treg. Është e…